Samsung QE65Q90 recenze a návod

Fotogalerie produktu

S televizí QE65Q60 od společnosti Samsung si nyní díky technologii Dirrect Full Array Elite (pokročilá technologie přímého zadního podsvícení) vychutnáte dokonale jasné a reálné barvy a díky opravdu širokému pozorovacímu úhlu můžete sledovat svůj oblíbený pořad opravdu odkudkoliv. Tento televizor s inovativním designem, obrazovkou s rozlišením 4K Ultra HD (3840 x 2160) a úhlopříčkou 65 palců (163cm) bude ozdobou každého interiéru. QLED televizory Samsung jsou doplněny o režim Ambient Mode. Jestliže nesledujete žádný program a nastavíte tento režim Ambient Mode, můžete černou obrazovku nahradit designovým pozadím nebo promítat zprávy a další. Jistě oceníte také SMART ovladač, díky kterému už nemusíte lovit dálkové ovladače od všech přístrojů. Nyní vám stačí jeden, který rozpozná všechny připojené přístroje. Nechybí také možnost bezdrátového Wi-Fi připojení a možnost záznamu na USB. Televize se chlubí procesorem Quantum 4K, který používá unikátní upscalinový algoritmus, díky kterému jsou záběry ještě ostřejší a dokáže sám upravit jas videa dle potřeby.

+ Pozitivní

– Negativní

Široký pozorovací úhelNic
Reálné barvy, kvalita obrazu
Ambient mode 

 

Specifikace

[table]

VýrobceSamsung
Úhlopříčka163 cm / 65″
Maximální rozlišení3840 x 2160
Smart televizorANO
Hmotnost34,7 kg
Počet HDMI vstupů4
Počet USB vstupů3
Záznam na USBANO
Wi-Fi připojeníANO
Operační systémTizen
Celá specifikace zde

[/table]

 

Uživatelské hodnocení

[table]
HODNOCENÍPOČET RECENZÍ

0%

bez recenze

Zobrazit recenze

[/table]​

HEUREKA.CZ

Ambient Mode (splynutí obrazovky s okolní stěnou), One Connect Box – propojení jedním kabelem, bezrámečkový design 360°, Příprava pro designové stojany Studio/Tower/No Gap Wallmount, stříbrná barva
Vstupy / výstupy:  4x HDMI 2.0, 3x USB 2.0, 1x LAN, 1x optický výstup, 1xCI+ (1.3)

Celý popis


Návod ke stažení

Návod a manuál k televizoru.

Návod a manuál Samsung QE65Q90

Potřebujete poradit s výběrem nového televizoru ? Podívejte se na našeho průvodce, jak snadno vybrat novou televizi zde.

Vaše hodnocení

Máte s tímto produktem zkušenosti ? Ohodnoťte jej prosím níže.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.